RPO Recruitment

Vanaf ongeveer 10 vacatures per jaar biedt RPO Recruitment de meest kosteneffectieve oplossing voor wervingsvraagstukken. Met RPO Recruitment beschikt u namelijk over een flexibele recruitmentafdeling op locatie en een inhouse recruiter die kandidaten werft uit uw naam. De capaciteit is bovendien schaalbaar en kan naar wens vergroot of verkleind worden, bijvoorbeeld als het aantal vacatures gedurende het jaar varieert.

Recruitment voor techniek, industrie en IT
Recruitin is in Nederland marktleider RPO Recruitment voor de techniek, industrie en IT. We kennen deze sectoren en de arbeidsmarktuitdagingen waar u voor staat door en door. Onze recruiters hebben allemaal ruime ervaring in deze sectoren en weten exact wat er speelt. Een deel van hen hebben we zelf opgeleid. Al onze recruiters kennen de markt, vacatures en wensen van zowel hiring managers als kandidaten goed en weten daar op in te spelen.

Resultaat in 12 weken gemiddeld
Gemiddeld realiseren we voor onze opdrachtgevers een time to hire van 12 weken. Dat is snel, maar ondanks een lastige arbeidsmarkt lukt ons dat nu al meerdere jaren op rij. Dat komt omdat we ervaren recruiters inzetten die ondersteund worden door ons eigen sourcing center. Daar werken we met de laatste tools en technieken om goed matchende kandidaten te vinden. Kandidaten van wie we bovendien verwachten dat ze het gedurende lange tijd naar hun zin zullen hebben in uw bedrijf.

Regie op proces
Als business partner denken we mee met recruitmentvraagstukken en formuleren we een recruitmentstrategie op maat. Zo realiseren we een soepel recruitmentproces en werken we tegelijkertijd aan uw werkgeversmerk. In een overzichtelijk dashboard meten we voortdurend de afgesproken recruitment KPI’s en passen daar onze acties op aan. Zo houden we voortdurend de vinger aan de pols en ziet u altijd waar elke vacature staat.

Om HR- en hiring managers volledig te ontzorgen biedt Recruitin RPO:

  • Een doordachte recruitmentstrategie
  • Online en offline werving
  • Inzet van de belangrijkste jobboards
  • Effectieve vacatureteksten
  • Recruitin eigen sourcing center
  • Ingericht ATS-systeem
  • Employer branding advies
  • Onboarding advies
  • Doelgroependashboard, inzicht en evaluaties
Joan-Leeuwenburg

Joan Leeuwenburg
Opdrachtgever
Neways Electronics

‘Recruitin voelt als een interne partij, omdat ze op locatie aanwezig zijn.
Maar het grootste winstpunt van onze samenwerking is dat Recruitin een echte partner is. Ze groeien en denken mee met de ontwikkelingen die Neways doormaakt. Zo kunnen we gezamenlijk de operatie én de langetermijnstrategie blijven vernieuwen.’ Joan Leeuwenburg, corporate head HR bij Neways Electronics

Meer informatie
Nieuwsgierig of RPO Recruitment ook voor uw bedrijf een oplossing is? We gaan graag in gesprek en geven inzicht in onze business cases en werkwijze. Plan een telefonisch gesprek in via deze link of gebruik onderstaand formulier. U kunt ook direct contact opnemen met Wouter Arts via 06-14314593.