De mensen achter Recruitin

Met een groeiend aantal collega’s verzorgt Recruitin het gehele recruitmentproces voor bedrijven in techniek, industrie en IT. Dat doen we niet als een partij op afstand, maar als een partner die vanuit uw bedrijf opereert. Dit zorgt voor korte lijnen, flexibiliteit, een recruitmentproces op maat en vooral: een duurzaam resultaat.

Dat kan alleen met mensen die alle aspecten van het vak tot in de puntjes beheersen. Onze teamleden hebben ieder hun eigen discipline, waarmee we elkaar aanvullen en versterken. Zo is altijd de juiste specialistische kennis voorhanden om ook uw recruitmentvraagstuk op te lossen

Wouter Arts | Recruitin

Wouter Arts
Directeur development

Met zijn technische achtergrond kent Wouter de technische arbeidsmarkt van binnenuit. Hij werkte ruim tien jaar voor gespecialiseerde recruitmentbureaus en is gespecialiseerd in search en internationaal recruitment.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Oranje-vraagteken

Wellicht jij in de toekomst?
Corporate recruiter

Word jij onze nieuwe corporate recruiter? Bekijk dan al onze vacatures.

Sabine van Marrewijk | Recruitin

Sabine van Marrewijk
Recruitment manager

Als Recruitment manager is Sabine verantwoordelijk voor de aansturing van de operatie. “Binnen mijn eigen cluster geef ik leiding aan en ben ik betrokken bij de verdere ontwikkeling van het team. Voor de klanten binnen mijn cluster ben ik als strategisch sparringpartner degene die de toegevoegde waarde van Recruitin op het gebied van recruitment verder inzichtelijk maakt.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Joyce-Alders-foto

Joyce Alders
Functioneel applicatiebeheerder

Joyce Alders is onze eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen en issues met betrekking tot IT, denk aan onze applicaties (carerix), programma’s en middelen. “Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden wil je dat alles soepel verloopt en werkt. Als dit niet naar behoren werkt probeer ik deze zo snel mogelijk op te lossen of op te laten lossen”

Daarnaast is zij Marketing coördinator en tevens verantwoordelijk voor het privacybeleid en de correcte uitvoering hiervan.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Christel-Boerboom-foto

Christel Boerboom
Recruitment coördinator

Christel van Riel-Boerboom is als coördinator werkzaam op het Recruitment Center. Het Recruitment Center zet de lijnen uit, ondersteunt en ontzorgt. Christel: “We verzorgen achter de schermen maatwerk voor iedere opdrachtgever!”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Sander-de-Groot-foto

Sander de Groot
Senior corporate recruiter

Sander de Groot is met ruim 12 jaar ervaring als Recruitment consultant aan de slag gegaan bij Recruitin als Corporate recruiter. “Succesvol blijven in een uitdagende arbeidsmarkt en een boost geven aan zowel de carrière van een kandidaat als aan de onderneming van mijn opdrachtgever. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt! “

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Mike-Bijster-foto

Mike Bijster
Corporate recruiter

Mike heeft zijn plek helemaal gevonden bij Recruitin. Omdat het in de technische sector een uitdaging is om goede technici te vinden, zijn enthousiasme en creativiteit volgens hem onmisbaar. Mike: “Het is belangrijk om je echt te verdiepen in de klant.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Nadia-Venne-foto

Nadia van der Venne
Corporate recruiter

Nadia leerde via een bijbaan de wereld van recruitment kennen. Ze wordt blij van mensen die gelukkig zijn in het werk dat ze doen. Nadia: “Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren ondersteund door een fantastisch team aan collega’s, zorgt voor mijn eigen werkgeluk!”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Lisette-Stoppelenberg-Lusse-Foto

Lisette Stoppelenburg – Lusse
Senior corporate recruiter

Lisette is een echte verbinder. Door haar jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, weet zij de mens centraal te stellen en met de juiste vragen een verbinding te maken tussen bedrijfscultuur, wensen, ambitie en de volgende stap in je carrière. Het fungeren als sparringpartner voor zowel de werkgever als werknemer in het traject van aanname vacature tot begeleiden tot de eerste werkdag is iets wat zij dan ook met veel passie doet.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Lara-Pol-foto

Lara Pol
Junior corporate recruiter

Lara Pol is recentelijk afgestudeerd en klaar om op zoek te gaan naar de perfecte match en werkgeluk voor werkgever en werknemer!

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Angela

Angela Reekers
Senior corporate recruiter

Angela heeft ruim 12 jaar gemeentelijke ervaring en heeft in september 2021 de overstap gemaakt naar Recruitin. “Ik krijg energie van mensen met elkaar verbinden; van de uitdaging om de juiste ‘klik’ te zoeken tussen werkzoekende en werkgever. Het vak van recruiter is een veelzijdige, gevarieerde en uitdagende functie. Daarnaast leer je elke dag weer iets nieuws; een combinatie aan werkzaamheden die goed bij me passen”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Fleur-Lever-foto2

Fleur Lever
Junior corporate recruiter

Fleur is na haar HBO-opleiding SJD op zoek gegaan naar wat haar het beste past. Toen zij eenmaal in aanraking kwam met recruitment was ze verkocht. Dat is wat haar enthousiasme laat groeien en ze heeft er voor gekozen om een vervolg opleiding te volgen, HR management. Zij wil een positieve bijdrage leveren bij haar klant en werkgever.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Lana-haseta-foto

Lana Haseta
Corporate recruiter

Bij Lana gaat haar hart sneller kloppen van Recruitment. Verbinden en de juiste match maken tussen klant en kandidaat. Bij Recruitin krijg ik de kans om mij echt te verdiepen in de klant, deze door en door te leren kennen en zo ervoor te zorgen dat er meer mensen hun werkgeluk vinden.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Lei-Chen-Foto

Lei Chen
Procesanalist

Lei was student Bedrijfskunde en met een Minor Online Marketing op zak als stagiair aan de slag gegaan bij Recruitin. Recentelijk is hij ook bij ons afgestudeerd en zet hij zijn carrière voort bij ons als Procesanalyst.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Enrico-Wessel-foto

Enrico van Wessel
Corporate recruiter

Enrico vindt het mooie aan werken bij Recruitin dat je je (technisch) verdiept in de klant. Zo krijg je een goed beeld van de processen, werkwijzen en technieken binnen het bedrijf. Op deze manier kom je te weten wat de klant nodig heeft en welk soort mensen hierop aansluiten. “Dat extra stukje verdieping bij de klant is precies hetgeen wat ik zocht bij de volgende stap binnen mijn werkveld.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Sabine Veldboom

Sabine Veldboom
Corporate recruiter

Sabine heeft ervaring in de recruitment en is bij Recruitin gestart als Junior recruiter. “Ik krijg veel energie door met verschillende mensen in gesprek te zijn, te achterhalen wat men drijft, waar iemand energie van krijgt en het verhaal wat men meebrengt. Met deze informatie kan ik een goede match maken voor mijn kandidaat en opdrachtgevers met als doel; 1 leuke gesprekken en 2; beide partijen worden blij van elkaar, maar vinden ook hen werkgeluk.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Schermafbeelding 2022-01-04 om 15.17.09

Jeroen Scholten
Junior corporate recruiter

Jeroen Scholten ons team komen versterken en zal als Junior Corporate recruiter aan de slag gaan bij een van onze klanten. Jeroen is in 2021 afgestudeerd op de HBO opleiding HRM – Human Behaviour.
“Ik heb voor Recruitin gekozen omdat ik de visie van het bedrijf erg mooi vind. Recruitin streeft naar kwaliteit, iets wat ik heel belangrijk vind. Recruitin heeft een prachtig doel, en ik vind het heel erg leuk dat ik daar deel van uit mag maken.”
whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Schermafbeelding 2022-02-08 om 11.22.14

Eileen Weller
Corporate recruiter

Eileen is een ervaren Recruiter en met veel enthousiasme werkzaam bij een van onze klanten. Waarom Eileen werkzaam is bij Recruitin?  “Ik heb voor Recruitin gekozen omdat zij kwaliteit hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan, écht naar hun werknemers kijken en veel kansen bieden om jezelf te blijven ontwikkelen.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
WhatsApp Image 2022-02-03 at 11.48.34

Willemijn Meewis
Corporate recruiter

Willemijn is voordat ze bij Recruitin kwam werken, al geruime tijd werkzaam als corporate recruiter in het noorden van ons land. “Met de expertise en de juiste tools die Recruitin in huis heeft hoop ik mijzelf verder te kunnen specialiseren in het recruitment vak.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Profielfoto Len

Len Klevewal
Stagiaire marketing

Len is student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment studeert hij Bedrijfskunde in Nijmegen en zit hij in zijn derde leerjaar. Len loop stage bij Recruitin om zijn vaardigheden en kennis uit te breiden op het gebied van Marketing. Tijdens zijn stage ligt de focus op de Internal Branding en het verder uitbouwen van onze content.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto Romy

Romy van Looijengoed
Stagiaire HR

Romy zocht voor haar studie Human Resource Management een stageplek en heeft deze gevonden bij Recruitn. Zij houdt zich onder andere bezig met ons HR beleid  “Verder hoop ik naast de andere HR-thema’s mij verder te ontwikkelen op het recruitment vlak door de aanwezige expertise.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto Lizzy

Lizzy Noordsij
Talent Sourcer

Lizzy is het team van Recruitin komen versterken als Talent Sourcer. “Nadat ik mijn studie had afgerond wilde ik een andere richting inslaan dan ik eigenlijk gestudeerd had en ben ik via via, na goede verhalen gehoord te hebben, terecht gekomen bij Recruitin. Door een fijn gesprek ben ik nog enthousiaster geworden over het recruitment vak en heb ik erg veel zin om bij Recruitin ervaring op te gaan doen.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
WhatsApp Image 2022-04-15 at 9.27.52 AM (1)

Lisa van der Heijden
Talent Sourcer (werkstudent)

Lisa is een van onze vaste werkstudenten en werkt als Talent Sourcer. Zij studeert momenteel Toegepaste Psychologie en zit in haar laatste jaar.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto Sanne 2

Sanne Loef
Talent Sourcer (werkstudent)

Sanne is een van onze werkstudenten en werkt als Talent Sourcer. Zij studeert HRM en zit momenteel in haar derde studiejaar.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto Marit

Marit Koetsier
Talent Sourcer (werkstudent)

Marit is een van onze werkstudenten en werkt als Talent Sourcer. Zij studeert momenteel HRM en zit in haar eerst studiejaar

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Bilal Foto kopie

Bilal Kaya
Afstudeerder

Bilal zit in zijn laatste jaar van zijn studie Toegepaste Psychologie en mag bij ons zijn afstudeerstage volbrengen.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon

Werken bij

Bekijk onze
actuele vacatures

blauw

Meer informatie
Nieuwsgierig of RPO Recruitment ook voor uw bedrijf een oplossing is? We gaan graag in gesprek en geven inzicht in onze business cases en werkwijze. Plan een telefonisch gesprek in via deze link of gebruik onderstaand formulier. U kunt ook direct contact opnemen met Wouter Arts via 06-14314593.