De mensen achter Recruitin

Met een groeiend aantal collega’s verzorgt Recruitin het gehele recruitmentproces voor bedrijven in techniek, industrie en IT. Dat doen we niet als een partij op afstand, maar als een partner die vanuit jouw organisatie opereert. Dit zorgt voor korte lijnen, flexibiliteit, een recruitmentproces op maat en vooral: een duurzaam resultaat.

Dat kan alleen met mensen die alle aspecten van het vak tot in de puntjes beheersen. Onze teamleden hebben ieder hun eigen discipline, waarmee we elkaar aanvullen en versterken. Zo is altijd de juiste specialistische kennis voorhanden om ook jouw recruitmentvraagstuk op te lossen

Wouter Arts | Recruitin

Wouter Arts
Directeur development

Met zijn technische achtergrond kent Wouter de technische arbeidsmarkt van binnenuit. Hij werkte ruim tien jaar voor gespecialiseerde recruitmentbureaus en is gespecialiseerd in search en internationaal recruitment.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Oranje-vraagteken

Wellicht jij in de toekomst?
Corporate recruiter

Word jij onze nieuwe corporate recruiter? Bekijk dan al onze vacatures.

Sabine van Marrewijk | Recruitin

Sabine van Marrewijk
Recruitment manager

Als Recruitment manager is Sabine verantwoordelijk voor de aansturing van de operatie. “Binnen mijn eigen cluster geef ik leiding aan en ben ik betrokken bij de verdere ontwikkeling van het team. Voor de klanten binnen mijn cluster ben ik als strategisch sparringpartner degene die de toegevoegde waarde van Recruitin op het gebied van recruitment verder inzichtelijk maakt.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Joyce-Alders-foto

Joyce Alders
Functioneel applicatiebeheerder

Joyce Alders is ons eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen en issues met betrekking tot IT, denk aan onze applicaties (Carerix), programma’s en middelen. “Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden wil je dat alles soepel verloopt en werkt. Als dit niet naar behoren werkt probeer ik deze zo snel mogelijk op te lossen of op te laten lossen.”

Daarnaast is zij marketing coördinator en tevens verantwoordelijk voor het privacybeleid en de correcte uitvoering hiervan.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Christel-Boerboom-foto

Christel Boerboom
Recruitment coördinator

Christel van Riel-Boerboom is als coördinator werkzaam op het Recruitment Center. Het Recruitment Center zet de lijnen uit, ondersteunt en ontzorgt. Christel: “We verzorgen achter de schermen maatwerk voor iedere opdrachtgever!”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Lei-Chen-Foto

Lei Chen
Procesanalist

Lei was student Bedrijfskunde en is met een Minor Online Marketing op zak als stagiair aan de slag gegaan bij Recruitin. Recentelijk is hij ook bij ons afgestudeerd en zet hij zijn carrière voort bij ons als Procesanalist.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Schermafbeelding 2023-01-02 om 10.00.17

Bjorn de Wit
Corporate recruiter

Bjorn heeft ruime ervaring in het recruitment vak en met veel enthousiasme werkzaam bij een van onze klanten. Bjorn: “In de afgelopen jaren heb ik ervaring op mogen doen met de verschillende facetten van recruitment. In de afgelopen drie jaar heb ik voornamelijk gewerkt vanuit een commerciële rol.  Wat ik zocht is een rol waarin ik meer kan werken vanuit een strategische rol in combinatie met recruitmentprocessen. Daar sluit de rol van corporate recruiter bij Recruitin perfect bij aan.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Sander-de-Groot-foto

Sander de Groot
Senior corporate recruiter

Sander de Groot is met ruim 12 jaar ervaring als Recruitment consultant aan de slag gegaan bij Recruitin als Corporate recruiter. “Succesvol blijven in een uitdagende arbeidsmarkt en een boost geven aan zowel de carrière van een kandidaat als aan de onderneming van mijn opdrachtgever. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt! “

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Lana-haseta-foto

Lana Haseta
Corporate recruiter

Bij Lana gaat haar hart sneller kloppen van Recruitment. Verbinden en de juiste match maken tussen klant en kandidaat. Bij Recruitin krijg ik de kans om mij echt te verdiepen in de klant, deze door en door te leren kennen en zo ervoor te zorgen dat er meer mensen hun werkgeluk vinden.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Schermafbeelding 2022-01-04 om 15.17.09

Jeroen Scholten
Junior corporate recruiter

Jeroen Scholten is ons team komen versterken en als Junior Corporate recruiter aan de slag gegaan bij een van onze klanten. Jeroen is in 2021 afgestudeerd op de HBO opleiding HRM – Human Behaviour.
“Ik heb voor Recruitin gekozen omdat ik de visie van het bedrijf erg mooi vind. Recruitin streeft naar kwaliteit, iets wat ik heel belangrijk vind. Recruitin heeft een prachtig doel, en ik vind het heel erg leuk dat ik daar deel van uit mag maken.”
whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Schermafbeelding 2022-10-13 om 09.15.31

Melvin Klein Kranenbarg
Junior corporate recruiter

Melvin is bij ons gestart als talent sourcer en gaat ons ontwikkeltraject in voor corporate recruiter. Momenteel studeert hij Bedrijfskunde. “De keuze om de retail te verlaten was al een bewuste keus, de stap richting recruitment past ten eerste beter bij mijn huidige studierichting bedrijfskunde. Daarnaast vind ik het menselijke en sociale aspect erg belangrijk.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto Leonie[9].

Leonie van de Weerd
Talent Sourcer

Leonie is met vol enthousiasme gestart als Talent sourcer. Sindskort heeft ook zij haar passie voor recruitment gevonden en wil zich daar graag verder in ontwikkelen. “Ik denk dat ik, door mijn ruim 20 jaar werkervaring in verschillende sectoren en beroepen, persoonlijke ontwikkelingen en levenservaringen, een toegevoegde waarde zal zijn voor Recruitin RPO!”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto Lizzy

Lizzy Noordsij
Talent Sourcer

Lizzy is het team van Recruitin komen versterken als Talent Sourcer. “Nadat ik mijn studie had afgerond wilde ik een andere richting inslaan dan ik eigenlijk gestudeerd had en ben ik via via, na goede verhalen gehoord te hebben, terecht gekomen bij Recruitin. Door een fijn gesprek ben ik nog enthousiaster geworden over het recruitment vak en heb ik erg veel zin om bij Recruitin ervaring op te gaan doen.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon

Werken bij

Bekijk onze
actuele vacatures

blauw

Meer informatie
Nieuwsgierig of RPO Recruitment ook voor uw bedrijf een oplossing is? We gaan graag in gesprek en geven inzicht in onze business cases en werkwijze. Plan een telefonisch gesprek in via deze link of gebruik onderstaand formulier. U kunt ook direct contact opnemen met Wouter Arts via 06-14314593.