De mensen achter Recruitin

Met een groeiend aantal collega’s verzorgt Recruitin het gehele recruitmentproces voor bedrijven in techniek, industrie en IT. Dat doen we niet als een partij op afstand, maar als een partner die vanuit jouw organisatie opereert. Dit zorgt voor korte lijnen, flexibiliteit, een recruitmentproces op maat en vooral: een duurzaam resultaat.

Dat kan alleen met mensen die alle aspecten van het vak tot in de puntjes beheersen. Onze teamleden hebben ieder hun eigen discipline, waarmee we elkaar aanvullen en versterken. Zo is altijd de juiste specialistische kennis voorhanden om ook jouw recruitmentvraagstuk op te lossen

Wouter Arts | Recruitin

Wouter Arts
Directeur development

Met zijn technische achtergrond kent Wouter de technische arbeidsmarkt van binnenuit. Hij werkte ruim tien jaar voor gespecialiseerde recruitmentbureaus en is gespecialiseerd in search en internationaal recruitment.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Oranje-vraagteken

Wellicht jij in de toekomst?
Corporate recruiter

Word jij onze nieuwe corporate recruiter? Bekijk dan al onze vacatures.

Sabine van Marrewijk | Recruitin

Sabine van Marrewijk
Recruitment manager

Als Recruitment manager is Sabine verantwoordelijk voor de aansturing van de operatie. “Binnen mijn eigen cluster geef ik leiding aan en ben ik betrokken bij de verdere ontwikkeling van het team. Voor de klanten binnen mijn cluster ben ik als strategisch sparringpartner degene die de toegevoegde waarde van Recruitin op het gebied van recruitment verder inzichtelijk maakt.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Joyce-Alders-foto

Joyce Alders
Functioneel applicatiebeheerder

Joyce Alders is ons eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen en issues met betrekking tot IT, denk aan onze applicaties (Carerix), programma’s en middelen. “Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden wil je dat alles soepel verloopt en werkt. Als dit niet naar behoren werkt probeer ik deze zo snel mogelijk op te lossen of op te laten lossen.”

Daarnaast is zij marketing coördinator en tevens verantwoordelijk voor het privacybeleid en de correcte uitvoering hiervan.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Christel-Boerboom-foto

Christel Boerboom
Recruitment coördinator

Christel van Riel-Boerboom is als coördinator werkzaam op het Recruitment Center. Het Recruitment Center zet de lijnen uit, ondersteunt en ontzorgt. Christel: “We verzorgen achter de schermen maatwerk voor iedere opdrachtgever!”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Lei-Chen-Foto

Lei Chen
Procesanalist

Lei was student Bedrijfskunde en is met een Minor Online Marketing op zak als stagiair aan de slag gegaan bij Recruitin. Recentelijk is hij ook bij ons afgestudeerd en zet hij zijn carrière voort bij ons als Procesanalist.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Sander-de-Groot-foto

Sander de Groot
Senior corporate recruiter

Sander de Groot is met ruim 12 jaar ervaring als Recruitment consultant aan de slag gegaan bij Recruitin als Corporate recruiter. “Succesvol blijven in een uitdagende arbeidsmarkt en een boost geven aan zowel de carrière van een kandidaat als aan de onderneming van mijn opdrachtgever. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt! “

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
foto Bas Hofmann

Bas Hofmann
Talent sourcer

Bas is ons team als Talent sourcer komen versterken. Hij heeft al reeds een achtergrond in de recruitment en ziet zichzelf graag in dit vak verder ontwikkelen.
“De functie van Talent sourcer is exact wat ik zocht en het idee van het doorgroeien naar recruiter spreekt mij erg aan. Ik ga er ook vol voor om dit werkelijkheid te maken.”
whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto 2[56].

Tim Buijs
Corporate recruiter

Tim is bij ons gestart als Corporate Recruiter. Met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling zien we hem als een goede aanvulling op ons team. “Ik heb juist voor Recruitin gekozen, omdat ik waarde hecht aan een goede relatie met de klant om zo een leuke, langdurige samenwerking op te zetten. De afgelopen jaren heb ik al ervaring opgedaan met het recruitment vak en ik kijk er erg naar uit om mij hierin verder te ontwikkelen.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto van Remco

Remco van Wijk
Senior Corporate Recruiter

Remco van Wijk is sinds november 2023 is dienst bij Recruitin, waar hij zijn expertise inzet als corporate recruiter. Remco heeft een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, met ruim 21 jaar ervaring als accountmanager voordat hij de overstap maakte naar de wereld van recruitment in 2022. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring brengt Remco waardevolle inzichten en een gedegen aanpak met zich mee in zijn nieuwe rol bij Recruitin.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Schermafbeelding 2022-10-13 om 09.15.31

Melvin Klein Kranenbarg
Junior corporate recruiter

Melvin is bij ons gestart als talent sourcer en gaat ons ontwikkeltraject in voor corporate recruiter. Momenteel studeert hij Bedrijfskunde. “De keuze om de retail te verlaten was al een bewuste keus, de stap richting recruitment past ten eerste beter bij mijn huidige studierichting bedrijfskunde. Daarnaast vind ik het menselijke en sociale aspect erg belangrijk.”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon
Foto Leonie[9].

Leonie van de Weerd
Talent Sourcer

Leonie is met vol enthousiasme gestart als Talent sourcer. Sindskort heeft ook zij haar passie voor recruitment gevonden en wil zich daar graag verder in ontwikkelen. “Ik denk dat ik, door mijn ruim 20 jaar werkervaring in verschillende sectoren en beroepen, persoonlijke ontwikkelingen en levenservaringen, een toegevoegde waarde zal zijn voor Recruitin RPO!”

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon

Werken bij

Bekijk onze
actuele vacatures

blauw

Meer informatie
Nieuwsgierig of RPO Recruitment ook voor uw bedrijf een oplossing is? We gaan graag in gesprek en geven inzicht in onze business cases en werkwijze. Plan een telefonisch gesprek in via deze link of gebruik onderstaand formulier. U kunt ook direct contact opnemen met Wouter Arts via 06-14314593.