Bekijk het laatste nieuws

De nieuwste recruitmenttrends en ontwikkelingen binnen de technische en industriële arbeidsmarkt lees je hier.

Afbeelding Nieuwsbrief 2022

De diensten van Recruitin – Nieuwsbrief Recruitin

Foto's Nadia en Monique

De samenwerking tussen Veco Precision en Recruitin

Management team Recruitin

Een nieuw MT voor Recruitin

Foto ommetje

De ommetjes van Recruitin

detacheren of rpo. voor- en nadelen en kosten vergeleken

Detachering of RPO? Hier een vergelijking.

open sollicitatieproces verbeteren met analyses en advies van ervaren recruiters

Een goed open sollicitatieproces vraagt om actie

besparen op recruitmentkosten met rpo

Recruitmentkosten: Hoe RPO u een flinke besparing oplevert

RPO biedt vele voordelen. Eén daarvan is besparen op de recruitmentkosten. Maar hoe zit dat nou precies met die kostenbesparing door RPO? Wat maakt uw recruitment uitbesteden goedkoper dan zelf recruiten?

8 recruitment kpi's die bijdragen aan recruitmentsucces

Acht recruitment KPI’s voor meer recruitmentsucces

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit dat u uw recruitmentproces volledig afstemt op uw doelgroep. Om uw vacatures sneller en beter ingevuld te krijgen én om meer te halen uit uw recruitmentbudget. Goed geformuleerde recruitment KPI’s en heldere rapportages helpen u daarbij. Welke recruitment KPI’s zijn maatgevend voor meer recruitmentsucces? Hoe…

tips techniek recruitment zo werft u voor technische vacatures

Techniek Recruitment: De do’s en don’ts voor meer succes.

Bijna de helft van de vacatures is momenteel moeilijk in te vullen, zo blijkt uit recent onderzoek van het UWV. De krapte op de arbeidsmarkt is het meest voelbaar in de techniek, transport en logistiek, ICT en zorg.

4 pijlers om werkgeluk vergroten

Vier pijlers om werkgeluk te vergroten

Binnen ons team en in ons werk is werkgeluk een belangrijke factor om de juiste mens op de juiste plek te krijgen én te houden. Natuurlijk gebruiken we uiteenlopende recruitmenttechnieken om de juiste kandidaten te selecteren, maar het toekomstig werkgeluk van de kandidaten die we screenen speelt ook een belangrijke rol bij het realiseren van…

Overzicht aanbieders RPO Recruitment Process Outsourcing 2019

Aanbieders RPO in 2019, een overzicht

Begin 2019 verscheen voor de tweede keer het RPO Rapport. Hierin treft u een handzaam overzicht van de aanbieders van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in Nederland en België. Het doel is om het RPO-aanbod transparanter en overzichtelijker te maken. Daarnaast schetst het rapport de RPO-ontwikkelingen wereldwijd en in Nederland en België.

Recruitment resultaten Recruitin 2018

Een terugblik op 2018

Recruitin mocht in 2018 een aantal nieuwe opdrachtgevers verwelkomen. Tegelijkertijd konden we ook voor onze bestaande klanten een toenemend aantal vacatures invullen.

succesvol op de arbeidsmarkt

Succesvol op de arbeidsmarkt in acht stappen

Het lukt ons om alle vacatures binnen gemiddeld twaalf weken na het starten van de werving in te vullen met gekwalificeerde medewerkers. U leest het goed: álle vacatures, dus ook moeilijke vacante posities waar wervingstermijnen van een half jaar tot een jaar geen uitzondering zijn. Die resultaten zijn te danken aan een heldere werkwijze in acht stappen die we hier graag delen.

technische vacatures

Zo verleidt u goede kandidaten voor technische vacatures

kandidaatbeleving

De beste kandidaatbeleving creëer je zo! 7 tips.

Sommige vacatures zijn lastig in te vullen, omdat er nu eenmaal veel vraag en weinig aanbod is. In dat geval is het zaak om gewilde kandidaten niet alleen op de juiste manier te benaderen, maar zeker ook om de relatie tijdens de procedure goed te houden. De manier waarop de kandidaat het wervingsproces beleeft is dan cruciaal om iemand over de streep te trekken.

voordelen RPO

7 opvallende voordelen van RPO

Als aanbieder van RPO zijn we natuurlijk niet geheel onverdacht als we de voordelen van RPO bezingen. Tegelijkertijd zijn we ook al vele jaren jaar succesvol voor onze opdrachtgevers. Als dat niet genoeg basis is om de meest opvallende voordelen van RPO voor u op een rij te zetten…

Meer informatie
Nieuwsgierig of RPO Recruitment ook voor jouw organisatie een oplossing is? We gaan graag in gesprek en geven inzicht in onze business cases en werkwijze. Plan een telefonisch gesprek in via deze link of gebruik onderstaand formulier. Je kunt ook direct contact opnemen met Wouter Arts via 06-14314593.