Vragen? Die beantwoorden we graag!

Recruitin is marktleider voor RPO in techniek en industrie. Met onze RPO-diensten bieden we je een fullservice recruitmentafdeling op locatie óf op afstand. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of heb je een vraag over een van onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact op.

Foto van Wouter

Wouter Arts
Directeur development

Met zijn technische achtergrond kent Wouter de technische arbeidsmarkt van binnenuit. Hij werkte ruim tien jaar voor gespecialiseerde recruitmentbureaus en is gespecialiseerd in search en internationaal recruitment.

whatsapp
mail-icon
linkedin-icon

Neem rechtstreeks contact op met Wouter Arts, directeur development: 06 14 31 45 93 of warts@recruitin.nl.

Je kunt ook zelf eenvoudig een telefonische afspraak van 15 minuten inplannen. Via onderstaande knop kom je automatisch in de afsprakenagenda van Wouter Arts en zie je welke dagen en tijden beschikbaar zijn.

Meer informatie
Nieuwsgierig of RPO Recruitment ook voor jouw organisatie een oplossing is? We gaan graag in gesprek en geven inzicht in onze business cases en werkwijze. Plan een telefonisch gesprek in via deze link of gebruik onderstaand formulier. Je kunt ook direct contact opnemen met Wouter Arts via 06-14314593.