Over Recruitin

De juiste persoon, op de juiste plek, op de juiste tijd en tegen de juiste kosten? Dat spreekt voor zich toch? Was het maar waar… Inmiddels weet je wel beter. De specialistische arbeidsmarkt is niet in balans en de vraag naar competente medewerkers is altijd groter dan het aanbod.

De juiste professional vinden en verleiden is een specialistisch vak geworden, dat constant in ontwikkeling is. Het selectieproces vraagt niet alleen oog voor de harde en zachte vaardigheden en competenties van kandidaten, maar ook voor de visie en langetermijndoelen van jouw organisatie. Dat geldt zeker voor technische, industriële en IT bedrijven, die het steeds lastiger krijgen om hun vacatures in te vullen. Dat betreft overigens niet alleen de technische vacatures, maar meer en meer ook de niet-technische vacatures. Dit vraagt om een effectieve maatoplossing die beide typen vacatures adresseert en die volledig aansluit op jouw bedrijfsvoering.

Die oplossing biedt Recruitin u met Recruitment Process Outsourcing (RPO). State-of-the-art recruitment binnen jouw organisatie, volledig afgestemd op jouw specifieke behoefte en tegen lagere kosten. Met RPO besteedt je recruitment uit aan de specialist, zonder dat dit voor de buitenwereld waarneembaar is. Met ‘Recruit-in’ krijg je dus: ‘corporate recruitment, pay per use’.

Resultaat in 12 weken gemiddeld
Gemiddeld realiseren we voor onze opdrachtgevers een time to hire van 12 weken. Dat is snel, maar ondanks een lastige arbeidsmarkt lukt ons dat nu al meerdere jaren op rij. Dat komt omdat we ervaren recruiters inzetten die ondersteund worden door ons eigen sourcing center. Daar werken we met de laatste tools en technieken om goed matchende kandidaten te vinden. Kandidaten van wie we bovendien verwachten dat ze het gedurende lange tijd naar hun zin zullen hebben in jouw organisatie.

Recruitin voor duurzaam recruitmentresultaat
Wij staan voor duurzaam resultaat en voor duurzame relaties. Dat is voor ons de enige manier om voor onze opdrachtgevers de beste resultaten te realiseren. We richten ons niet alleen op het snel invullen van vacatures, maar vooral op de kwaliteit van de match. Dat we daarin slagen blijkt uit de cijfers: ruim 98% van de medewerkers die wij werven voor onze klanten, werkt daar na een jaar nog steeds. Daar zijn we trots op! Dat geeft het woord duurzaam ook daadwerkelijk invulling.

Vakspecialisten
Het team van Recruitin bestaat uit gepassioneerde specialisten in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Ze werken nauw samen, delen kennis en ervaringen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo heb je altijd de meest recente recruitmentkennis in huis over alle aspecten van het werving-en-selectieproces. Of dat nu om employer branding en een goede Werkenbij-website gaat, om het inrichten van ATS-systemen of om social sourcing, wij hebben de specialistische kennis in huis. Op die manier zorgen onze recruiters ervoor dat je succesvol bent en blijft op de arbeidsmarkt.

Werken bij

Bekijk onze
actuele vacatures

blauw

Ons Team

Maak kennis met onze
teamleden en hun expertise

oranje

Samenwerken en werkgeluk!

Meer informatie
Nieuwsgierig of RPO Recruitment ook voor jouw organisatie een oplossing is? We gaan graag in gesprek en geven inzicht in onze business cases en werkwijze. Plan een telefonisch gesprek in via deze link of gebruik onderstaand formulier. Je kunt ook direct contact opnemen met Wouter Arts via 06-14314593.