Ons fantastische team zorgt voor mijn eigen werkgeluk

Nadia leerde via een bijbaan de wereld van recruitment kennen. Ze wordt blij van mensen die gelukkig zijn in het werk dat ze doen. Nadia: “Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren ondersteund door een fantastisch team aan collega’s, zorgt voor mijn eigen werkgeluk!”

Linkedin

Ons fantastische team zorgt voor mijn eigen werkgeluk

Nadia leerde via een bijbaan de wereld van recruitment kennen. Ze wordt blij van mensen die gelukkig zijn in het werk dat ze doen. Nadia: “Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren ondersteund door een fantastisch team aan collega’s, zorgt voor mijn eigen werkgeluk!”

Linkedin

Werk

In mijn werk vind ik het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plek binnen een organisatie te krijgen. Het behalen van dit resultaat geeft mij enorm veel energie. Daarnaast adviseer en ondersteun ik de klant graag in het behalen van zijn recruitmentdoelstellingen. Ook het employer brand van een organisatie is een aspect dat mij boeit. Via een bijbaan naast mijn studie ben ik de werving en selectie ingerold. Na mijn studie heb ik de overstap gemaakt naar corporate recruitment. Het leuke aan een corporate rol is toch echt wel dat je de mensen die je aan een organisatie bindt ook daadwerkelijk terugziet en hun ontwikkeling in de organisatie ook echt kunt meemaken.

Visie

De economie is goed en de arbeidsmarkt trekt alleen maar aan. Mensen worden steeds kritischer in het kiezen van een werkgever. In mijn rol als corporate recruiter is het belangrijk om te achterhalen wat de beweegredenen van kandidaten zijn om voor een organisatie te kiezen. Daarnaast vind ik het belangrijk om de drijfveren van mensen te achterhalen. Waar liggen hun ambities en waar worden zij nou gelukkig van? Je ziet dat kandidaten voor een organisatie kiezen die qua normen en waarden het dichtst bij hun eigen overtuigingen komen. Door te achterhalen wat een kandidaat belangrijk vindt, kun je pas echt een duurzame match maken.

Drijfveren

Mensen aan het werk krijgen, maar niet zomaar ‘een baan voor even’. Mijn persoonlijke drijfveren zijn de juiste mensen op de juiste plek in een organisatie krijgen en ervoor zorgen dat er een duurzame relatie ontstaat. Dat mensen gelukkig zijn in het werk dat ze doen bij een organisatie die bij hun past. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren ondersteund door een fantastisch team aan collega’s zorgt voor mijn eigen werkgeluk!

Linkedin

Werk

In mijn werk vind ik het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plek binnen een organisatie te krijgen. Het behalen van dit resultaat geeft mij enorm veel energie. Daarnaast adviseer en ondersteun ik de klant graag in het behalen van zijn recruitmentdoelstellingen. Ook het employer brand van een organisatie is een aspect dat mij boeit. Via een bijbaan naast mijn studie ben ik de werving en selectie ingerold. Na mijn studie heb ik de overstap gemaakt naar corporate recruitment. Het leuke aan een corporate rol is toch echt wel dat je de mensen die je aan een organisatie bindt ook daadwerkelijk terugziet en hun ontwikkeling in de organisatie ook echt kunt meemaken.

Visie

De economie is goed en de arbeidsmarkt trekt alleen maar aan. Mensen worden steeds kritischer in het kiezen van een werkgever. In mijn rol als corporate recruiter is het belangrijk om te achterhalen wat de beweegredenen van kandidaten zijn om voor een organisatie te kiezen. Daarnaast vind ik het belangrijk om de drijfveren van mensen te achterhalen. Waar liggen hun ambities en waar worden zij nou gelukkig van? Je ziet dat kandidaten voor een organisatie kiezen die qua normen en waarden het dichtst bij hun eigen overtuigingen komen. Door te achterhalen wat een kandidaat belangrijk vindt, kun je pas echt een duurzame match maken.

Drijfveren

Mensen aan het werk krijgen, maar niet zomaar ‘een baan voor even’. Mijn persoonlijke drijfveren zijn de juiste mensen op de juiste plek in een organisatie krijgen en ervoor zorgen dat er een duurzame relatie ontstaat. Dat mensen gelukkig zijn in het werk dat ze doen bij een organisatie die bij hun past. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren ondersteund door een fantastisch team aan collega’s zorgt voor mijn eigen werkgeluk!

Linkedin

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.