Werken met mensen in plaats van met een product

Marie-Louise van Geelen is gestart recruitment coördinator op ons recruitmentcenter en momenteel werkt zij als corporate recruiter. Zij hecht grote waarde aan het opbouwen van een goed contact: “ik ben een persoon die positief in het leven staat en ik haal voldoening uit het opbouwen van langdurige relaties met zowel collega’s als kandidaten en de opdrachtgever.”

Linkedin

Werken met mensen in plaats van met een product

Marie-Louise van Geelen werkt als corporate recruiter en recruitment coördinator en hecht grote waarde aan het opbouwen van een goed contact: “ik ben een persoon die positief in het leven staat en ik haal voldoening uit het opbouwen van langdurige relaties met zowel collega’s als kandidaten en de opdrachtgever.”

Linkedin

Werk

Ik werk graag met en voor mensen. Dat merkte ik vooral toen ik tijdens mijn secretariële opleiding gedetacheerd was op een HR-afdeling. Wat is er nou mooier om in gesprek te gaan met mensen en er mede voor te kunnen zorgen dat zij hun ideale baan en werkgever vinden! Daarom besloot ik enige tijd later de hbo-opleiding Personeelsmanagement te volgen om me te bekwamen in de inspirerende wereld van werving en selectie. In de navolgende jaren heb ik gewerkt als HR-adviseur. Een aantal jaren terug heb ik een overstap gemaakt naar een commerciële functie bij een groothandel in schoonmaakmiddelen en -materialen. Deze functie gaf mij na verloop van tijd niet meer de voldoening: ik miste het werken met mensen in plaats van met een product. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Daarom ben ik aan de slag gegaan bij Recruitin.

Visie

Ik begon als recruitment coördinator op het Recruitment Center. Op het Recruitment Center zijn wij verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van de corporate recruiters bij onze opdrachtgevers. Wij moeten snel kunnen schakelen gezien de diversiteit van onze klanten. Wij houden ons onder andere bezig met het publiceren van vacatures, het searchen op de jobboards en het opzetten van Facebookcampagnes.

Op dit moment ben ik werkzaam als corporate recruiter bij een van onze klanten. In deze rol vind ik het belangrijk om mij écht te verdiepen in mijn klant, de behoefte van de klant goed in kaart te brengen en hierin waar nodig te adviseren. Op deze manier kan ik op zoek naar die ene kandidaat die echt volledig aansluit bij de betreffende afdeling en de cultuur van de organisatie.

Drijfveren

Ik ben een persoon die positief in het leven staat en ik haal voldoening uit het opbouwen van langdurige relaties met zowel collega’s als kandidaten en de opdrachtgever. Servicegerichtheid, ondernemerschap en kwaliteit zijn de keywords. Ik pak hierin graag mijn verantwoordelijkheid. Wat fijn dat ik bij Recruitin in een warm bad terechtgekomen ben, waarin ik alle ruimte krijg om te leren en mezelf en de organisatie verder te ontwikkelen!

Linkedin

Werk

Ik werk graag met en voor mensen. Dat merkte ik vooral toen ik tijdens mijn secretariële opleiding gedetacheerd was op een HR-afdeling. Wat is er nou mooier om in gesprek te gaan met mensen en er mede voor te kunnen zorgen dat zij hun ideale baan en werkgever vinden! Daarom besloot ik enige tijd later de hbo-opleiding Personeelsmanagement te volgen om me te bekwamen in de inspirerende wereld van werving en selectie. In de navolgende jaren heb ik gewerkt als HR-adviseur. Een aantal jaren terug heb ik een overstap gemaakt naar een commerciële functie bij een groothandel in schoonmaakmiddelen en -materialen. Deze functie gaf mij na verloop van tijd niet meer de voldoening: ik miste het werken met mensen in plaats van met een product. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Daarom ben ik aan de slag gegaan bij Recruitin.

Visie

Ik begon als recruitment coördinator op het Recruitment Center. Op het Recruitment Center zijn wij verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van de corporate recruiters bij onze opdrachtgevers. Wij moeten snel kunnen schakelen gezien de diversiteit van onze klanten. Wij houden ons onder andere bezig met het publiceren van vacatures, het searchen op de jobboards en het opzetten van Facebookcampagnes.

Op dit moment ben ik werkzaam als corporate recruiter bij een van onze klanten. In deze rol vind ik het belangrijk om mij écht te verdiepen in mijn klant, de behoefte van de klant goed in kaart te brengen en hierin waar nodig te adviseren. Op deze manier kan ik op zoek naar die ene kandidaat die echt volledig aansluit bij de betreffende afdeling en de cultuur van de organisatie.

Drijfveren

Ik ben een persoon die positief in het leven staat en ik haal voldoening uit het opbouwen van langdurige relaties met zowel collega’s als kandidaten en de opdrachtgever. Servicegerichtheid, ondernemerschap en kwaliteit zijn de keywords. Ik pak hierin graag mijn verantwoordelijkheid. Wat fijn dat ik bij Recruitin in een warm bad terechtgekomen ben, waarin ik alle ruimte krijg om te leren en mezelf en de organisatie verder te ontwikkelen!

Linkedin

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.