Het realiseren van de perfecte match is mijn doel

Tijdens haar loopbaan merkte Joyce de Winter dat corporate recruiter de functie is waar zij gelukkig van wordt. Joyce: “De perfecte match realiseren voor een duurzame relatie tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is mijn doel.”

Linkedin

Het realiseren van de perfecte match is mijn doel

Tijdens haar loopbaan merkte Joyce de Winter dat corporate recruiter de functie is waar zij gelukkig van wordt. Joyce: “De perfecte match realiseren voor een duurzame relatie tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is mijn doel.”

Linkedin

Werk

In 2009 heb ik de opleiding Human Resource & Quality Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Direct daarna kwam ik terecht in de arbeidsbemiddeling. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als corporate recruiter en als consultant vanuit een wervingsbureau, merkte ik dat ik als corporate recruiter veel meer plezier in mijn werk heb. Als corporate recruiter sta je letterlijk en figuurlijk dichter bij de mensen om wie het gaat. Sinds januari 2018 ben ik in dienst bij Recruitin en verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten bij Strukton.

Visie

In mijn visie is de juiste persoonlijke benadering naar de kandidaat enorm belangrijk voor het recruitmentproces. Ik ben voor de kandidaat het eerste aanspreekpunt van de organisatie en dus het visitekaartje van de klant. Om de juiste kandidaat te vinden voor de functie, moet je goed weten naar wat voor persoon met welke capaciteiten de organisatie op zoek is. Kennis van het vak, van de organisatie en van de markt is daarom ontzettend belangrijk.  Een combinatie de juiste benadering en goed weten wat je zoekt is essentieel voor het maken van de perfecte match en een duurzame relatie. Dat is bij elke procedure mijn doel.

Drijfveren

Het mooiste aan het vak vind ik het maken van een langdurige verbinding tussen werkgever en werknemer, waarbij beiden een 100% win-winsituatie hebben. Als mijn kandidaat dan na een aantal jaar promoveert binnen het bedrijf, dat vind ik prachtig!

Linkedin

Werk

In 2009 heb ik de opleiding Human Resource & Quality Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Direct daarna kwam ik terecht in de arbeidsbemiddeling. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als corporate recruiter en als consultant vanuit een wervingsbureau, merkte ik dat ik als corporate recruiter veel meer plezier in mijn werk heb. Als corporate recruiter sta je letterlijk en figuurlijk dichter bij de mensen om wie het gaat. Sinds januari 2018 ben ik in dienst bij Recruitin en verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten bij Strukton.

Visie

In mijn visie is de juiste persoonlijke benadering naar de kandidaat enorm belangrijk voor het recruitmentproces. Ik ben voor de kandidaat het eerste aanspreekpunt van de organisatie en dus het visitekaartje van de klant. Om de juiste kandidaat te vinden voor de functie, moet je goed weten naar wat voor persoon met welke capaciteiten de organisatie op zoek is. Kennis van het vak, van de organisatie en van de markt is daarom ontzettend belangrijk.  Een combinatie de juiste benadering en goed weten wat je zoekt is essentieel voor het maken van de perfecte match en een duurzame relatie. Dat is bij elke procedure mijn doel.

Drijfveren

Het mooiste aan het vak vind ik het maken van een langdurige verbinding tussen werkgever en werknemer, waarbij beiden een 100% win-winsituatie hebben. Als mijn kandidaat dan na een aantal jaar promoveert binnen het bedrijf, dat vind ik prachtig!

Linkedin

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.