Ik voel me erg trots dat ik deel mag uitmaken van dit bijzonder leerzame en groeiende bedrijf!

Denise vindt als recruitment coördinator de afwisseling en diversiteit in haar functie prachtig. Denise: “Het concept van het zoeken en vinden van de juiste match. Dit kunnen wij dankzij een mooie samenwerking realiseren.”

Linkedin

Ik voel me erg trots dat ik deel mag uitmaken van dit bijzonder leerzame en groeiende bedrijf!

Denise vindt als recruitment coördinator de afwisseling en diversiteit in haar functie prachtig. Denise: “Het concept van het zoeken en vinden van de juiste match. Dit kunnen wij dankzij een mooie samenwerking realiseren.”

Linkedin

Werk

Ik ben eind 2018 zeer enthousiast begonnen als recruitment coördinator op het recruitmentcenter. Vanuit hier zorgen wij er samen voor dat de processen van de corporate recruiters zo kwalitatief en efficiënt mogelijk verlopen. We publiceren vacatures, bewaken de inhoud van de teksten en coördineren het opzetten van wervingscampagnes op social media en op de jobboards. Verder ondersteunen wij de recruiters. Wanneer nodig helpen wij bij het aanpassen en verbeteren van de werkprocessen.


Visie

Het mooie van mijn functie zijn de afwisseling, de diversiteit van het werk, het geheel samenbrengen en het concept van het zoeken en vinden van de juiste match. We gaan voor kwaliteit en dankzij deze mooie samenwerking is dat iets wat wij via deze weg absoluut kunnen realiseren.

Drijfveren

Gezien mijn frisse start bij dit bedrijf is elke uitdaging er weer een. Productiviteit staat hoog in het vaandel en via deze weg probeer ik samen met mijn collega’s elke dag weer het beste (en nog meer) ervan te maken. Ik voel me erg trots dat ik deel mag uitmaken van dit bijzonder leerzame en groeiende bedrijf!

Linkedin

Werk

Ik ben eind 2018 zeer enthousiast begonnen als recruitment coördinator op het recruitmentcenter. Vanuit hier zorgen wij er samen voor dat de processen van de corporate recruiters zo kwalitatief en efficiënt mogelijk verlopen. We publiceren vacatures, bewaken de inhoud van de teksten en coördineren het opzetten van wervingscampagnes op social media en op de jobboards. Verder ondersteunen wij de recruiters. Wanneer nodig helpen wij bij het aanpassen en verbeteren van de werkprocessen.


Visie

Het mooie van mijn functie zijn de afwisseling, de diversiteit van het werk, het geheel samenbrengen en het concept van het zoeken en vinden van de juiste match. We gaan voor kwaliteit en dankzij deze mooie samenwerking is dat iets wat wij via deze weg absoluut kunnen realiseren.

Drijfveren

Gezien mijn frisse start bij dit bedrijf is elke uitdaging er weer een. Productiviteit staat hoog in het vaandel en via deze weg probeer ik samen met mijn collega’s elke dag weer het beste (en nog meer) ervan te maken. Ik voel me erg trots dat ik deel mag uitmaken van dit bijzonder leerzame en groeiende bedrijf!

Linkedin

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.