Nog iedere dag kan ik hieruit mijn werkgeluk halen!

Charmain van Veldhuisen is een ervaren recruiter en vind het belangrijk om potentiële medewerkers een goede candidate experience te laten ervaren. Ze is ervan overtuigd dat dit essentieel is bij het aantrekken en behouden van je grootste kapitaal: je medewerkers!

Linkedin

Nog iedere dag kan ik hieruit mijn werkgeluk halen!

Charmain van Veldhuisen is een ervaren recruiter en vind het belangrijk om potentiële medewerkers een goede candidate experience te laten ervaren. Ze is ervan overtuigd dat dit essentieel is bij het aantrekken en behouden van je grootste kapitaal: je medewerkers!

Linkedin

Werk

Als Corporate Recruiter houd ik het belang van de organisatie goed in de gaten en probeer ik te achterhalen of de persoon achter het cv past bij de organisatie. Wat mijn vak zo mooi maakt, is dat ik verder kan kijken dan alleen het cv van een kandidaat en erachter kan komen waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hier binnen de organisatie over kan adviseren. Na al die jaren blijf ik er voldoening uit halen om opdrachtgevers verheugd te zien omdat ze een nieuw teamlid erbij hebben en sollicitanten te helpen aan een nieuwe rol waar ze verder bouwen aan hun ontwikkeling.

Visie

Recruitment is een vak! Een vak waarin je organisaties en mensen met elkaar kunt samenbrengen en daarbij gebruik kunt maken van zowel je empatisch vermogen, je intuïtie en je visie op de lange termijn. Recruitment blijft mensenwerk dus ik behandel een ander zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden.

Drijfveren

Het euforisch gevoel wanneer blijkt dat zowel organisatie als kandidaat oprecht blij zijn om voor de lange termijn in elkaar te investeren. Nog iedere dag kan ik hieruit mijn werkgeluk halen!

Linkedin

Werk

Als Corporate Recruiter houd ik het belang van de organisatie goed in de gaten en probeer ik te achterhalen of de persoon achter het cv past bij de organisatie. Wat mijn vak zo mooi maakt, is dat ik verder kan kijken dan alleen het cv van een kandidaat en erachter kan komen waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hier binnen de organisatie over kan adviseren. Na al die jaren blijf ik er voldoening uit halen om opdrachtgevers verheugd te zien omdat ze een nieuw teamlid erbij hebben en sollicitanten te helpen aan een nieuwe rol waar ze verder bouwen aan hun ontwikkeling.

Visie

Recruitment is een vak! Een vak waarin je organisaties en mensen met elkaar kunt samenbrengen en daarbij gebruik kunt maken van zowel je empatisch vermogen, je intuïtie en je visie op de lange termijn. Recruitment blijft mensenwerk dus ik behandel een ander zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden.

Drijfveren

Het euforisch gevoel wanneer blijkt dat zowel organisatie als kandidaat oprecht blij zijn om voor de lange termijn in elkaar te investeren. Nog iedere dag kan ik hieruit mijn werkgeluk halen!

Linkedin

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie en een helder advies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op.