Stage Online Marketing – Doesburg

Introductie

Ben jij vanaf september 2020 op zoek naar een interessante en afwisselende meewerkstage die zich richt op Online Marketing? Dan hebben wij dé opdracht voor jou; een opdracht met goede begeleiding, fijne collega’s bij een gezellig en ambitieuze organisatie.


Organisatie

Bij Recruitin zijn we dol op recruitment én techniek. Wij zijn professionele recruitmentspecialisten die onze opdrachtgevers duurzaam succesvol maken en houden op de arbeidsmarkt. Recruitin is de enige RPO-organisatie in Nederland die zich volledig richt op de techniek en industrie. Onze klanten variëren in een grootte van 500 tot 1000 medewerkers.

Functie

Het gaat om een echte meewerkstage. Koffie halen doen wij zelf en printen is bij ons niet nodig. Wij zijn een innovatieve organisatie en zijn benieuwd naar jouw frisse blik! Je duikt tijdens deze stage in de wereld van Online Marketing en houdt je voornamelijk bezig met het analyseren van ons recent vernieuwde website middels (behaviour) analytic tools zoals Google en Hotjar. Wij sparren graag met jou over vernieuwde ideeën om bijv. de website te verbeteren! Maar wij willen je ook vragen om te inventariseren van én je te verdiepen in verschillende marketing- en promotiestrategieën. Waar liggen voor ons nieuwe kansen voor het genereren van relevante leads, het versterken van onze branding, een optimaal bereik van onze doelgroep(en) en het uitbreiden van onze markt? Waar kunnen we dingen nog beter doen? Graag geven we je stageopdracht samen met jou vorm zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Functie-eisen

Als eerste dat je enthousiast, proactief, nieuwsgierig, gedreven en zelfstandig bent. Je bent een zelfstarter die hulp vraagt wanneer nodig. Je bent communicatief vaardig en van nature gericht op samenwerking. Je bent geïnteresseerd online marketing en als je affiniteit hebt met recruitment is dat helemaal mooi meegenomen. Je schroomt dan ook niet om ideeën die je hebt, om nog beter, slimmer, sneller of leuker te kunnen werken, in te brengen.

Ben jij de HBO student Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of MER die wij zoeken?

Aanbod

Allereerst een leuke en leerzame stageplek waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. En dit alles binnen een jong en enthousiast team met veel kennis en waar je collega’s je graag willen helpen. Verder bieden wij je een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Ben jij die enthousiaste stagiair die wij zoeken? Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Joyce Alders, Functioneel Applicatiebeheerder. Zij is bereikbaar via 06-14374163 of solliciteren@recruitin.nl.