Afstudeer- meewerkstage – Doesburg

Introductie

Ben jij op zoek naar een interessante en afwisselende (afstudeer)stage die zich richt op Corporate Recruitment? Dan hebben wij dé opdracht voor jou; een opdracht met goede begeleiding, fijne collega’s en, als jij er klaar voor bent misschien wel de mogelijkheid langer te verbinden aan onze organisatie.

Organisatie

Wij zijn bovenal gepassioneerde specialisten die onze opdrachtgevers duurzaam succesvol maken en niet te vergeten: houdt. Recruitin is de enige RPO-organisatie in Nederland die zich volledig richt op de techniek en industrie. Wij zijn bewezen succesvol in de outsourcing van corporate recruitment activiteiten van onze opdrachtgevers. Jij kunt daar als Recruiter aan meebouwen en deel uitmaken van ons succes. We kennen geen rapportagecultuur, wel een zeer klantgerichte. Met veel service, ondernemerschap en vakkennis maken wij onze opdrachtgevers succesvol op de arbeidsmarkt. Onze cultuur laat zich het best omschrijven als professioneel, ambitieus, ondernemend, doelgericht, informeel en warm. Wij bieden een creatieve omgeving waar samenwerken, leren en succesvol zijn centraal staan. Humor en resultaat zien wij als essentiële onderdelen van ons werkplezier!

Functie

Bij Recruitin zijn we dol op recruitment én techniek. Wij zijn professionele recruitmentspecialisten die onze opdrachtgevers duurzaam succesvol maken en houden op de arbeidsmarkt. Recruitin is de enige RPO-organisatie in Nederland die zich volledig richt op de techniek en industrie. Onze klanten variëren in een grootte van 500 tot 1000 medewerkers.

Als stagiair bij Recruitin neem je plaats naast een van onze Recruiters en ben je samen de spil tussen kandidaten, vacaturehouders en HR. Als afstudeerder hebben wij daarnaast interessante vraagstukken op het gebied van recruitment bij onze klanten, waar je mee aan de slag kunt. Voorbeelden hiervan zijn: employer branding, inventieve inzet van tools en middelen.

Een Recruiter bij Recruitin draagt volledige verantwoordelijkheid voor het totale wervingsproces bij een klant en is namens de klant actief op de arbeidsmarkt en werkt, voornamelijk, op locatie van de klant. Een greep uit de werkzaamheden van een Recruiter:

  • intake vacatures;
  • schrijven van doelgroepgerichte wervingsprofielen;
  • plaatsen van vacatures in afstemming met het recruitmentcenter;
  • het zoeken, vinden en verleiden van schaarse professionals;
  • het voeren van sollicitatie- en aanbiedingsgesprekken;
  • actief inzetten en uitvoeren van referral recruitment;
  • bedenken, opzetten en uitvoeren van employer branding campagnes;
  • administratieve verwerking.

Als stagiair maak je deel uit van de Recruitin organisatie, daarom zul je dan ook af en toe aanwezig zijn op ons Recruitmentcenter in Doesburg. Het Recruitmentcenter is de backoffice van Recruitin die zorgt voor ondersteuning van onze Recruiters zodat zij het verschil kunnen maken bij onze klanten.

Functie-eisen

Als eerste dat je enthousiast, proactief, nieuwsgierig, gedreven en zelfstandig bent. Je bent een zelfstarter die hulp vraagt wanneer nodig. Je bent communicatief vaardig en van nature gericht op samenwerking. Je bent geïnteresseerd in het recruitment vak en schroomt dan ook niet om ideeën die je hebt, om nog beter, slimmer, sneller of leuker te kunnen werken, in te brengen.

Aanbod

Allereerst een leuke en leerzame (afstudeer)stageplek waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. En dit alles binnen een jong en enthousiast team met veel kennis en waar je collega’s je graag willen helpen. Verder bieden wij je een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Christel Boerboom, Recruitment Coördinator. Zij is bereikbaar via 06-13038106 of solliciteren@recruitin.nl.